We’ve noticed you might be viewing our website from a different location. Visit your regional site for more relevant information and pricing.

Terms of Use

Terms of Use in other languages:

CZ - DE - EN - ES - HU - PL - SK

Az alábbi feltételek a Smaller Earth bármely weboldalára vagy applikációjára (együttesen Szolgáltatás) vonatkozik, és a böngészés folytatásával elfogdaja a Szolgáltatás Felhasználásai Feltételeit valamint az Adatkezelési Szabályzatunkat.

Ha nem ért egyet a jelen feltételek bármely részével, ne használja tovább szolgáltatásunkat.

Amikor azt mondjuk, hogy "mi", "miénk" vagy "Smaller Earth" akkor a Smaller Earth Group Limited-re hivatkozunk, amely a Smaller Earth márkáinak, védjegyeinek és honlapjainak tulajdonosa és üzemeltetője.

Amikor azt mondjuk, hogy "ön; te" vagy "felhasználó" akkor olyan személyre utalunk, aki feliratkozott egy Smaller Earth szolgáltatásra, meglátogatta weboldalainkat vagy az egyik alkalmazásunkat használja.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a megállapodásokat.

Változtatások a megállapodást illetően

Fenntartjuk a jogot, hogy alkalmanként megváltoztassuk, módosítsuk, hozzáadjuk vagy eltávolítsuk a jelen Felhasználási Feltételek egy részét, saját belátásunk szerint. Ezt úgy tesszük, hogy értesítéseket küldünk a Szolgáltatási Feltételeken belül és / vagy e-mailben elküldjük az utoljára megadott e-mail címre a változtatásokat. Az Ön felelőssége, hogy ellenőrizze a jelen Felhasználási Feltételeket a változtatásokat illetően.

A Szolgáltatás folyamatos használata a változtatások közzétételét követően azt jelenti, hogy elfogadja és tudomásul veszi a módosításokat. Az új Felhasználási Feltételek azonnal hatályba lépnek és alkalmazandók bármely Smaller Earth szolgáltatás folyamatos vagy új felhasználására.

Tulajdonjog

A Smaller Earth weboldalain és alkalmazásain szereplő összes szöveg, grafika, védjegy, márka, kép, videó és zene a Smaller Earth tulajdonában van, vagy engedélyezett a használata, és azokat szerzői jogok védik.

Szolgáltatásaink használata

A Smaller Earth szolgáltatásainak használata az alábbi feltételekkel vehető igénybe:

A Smaller Earth szolgáltatásait a következőkre használhatod:

 • az Ön személyes és nem kereskedelmi célú használatához, amelynek minden esetben ésszerűnek és nem sértő;
 • a releváns információk beszerzéséhez ellenőrizze a Smaller Earth program szolgáltatásának alkalmasságát vagy elérhetőségét;
 • olyan célokkal, amelyek jogszerűen kapcsolódnak a Smaller Earth programban való részvételhez;
 • hogy hozzáférhess jelentkezési információidhoz, kezeld fiókod vagy kapcsolatba tudj lépni velünk ha további információkra lenne szükséged a programmal vagy az utazással kapcsolatban;
 • megoszthatod élményeid és tapasztalataid a programjainkat illetően.

A Smaller Earth szolgáltatásait a következőkre nem használhatod:

 • a Smaller Earth kereskedelmi célú vagy jogellenes célból történő elérésére, felhasználására vagy másolására;
 • a Smaller Earth weboldalain vagy alkalmazásain található anyagok másolására, terjesztésére, megváltoztatására vagy manipulálására, akár nyomtatással, lemezen való tárolással vagy egyéb terjesztés útján;
 • bármilyen okból, amely bármely másik fél jogait sértheti vagy amely bármely erre vonatkozó hatóság által közzétett szabványt, szabályzatot vagy szabályozást megsért;
 • személyes adatokhoz, információkhoz vagy foglalási adatokhoz való illetéktelen hozzáférés megszerzésére;
 • hogy jogosulatlan vagy hamis megjegyzéseket tegyen a Smaller Earth-el kapcsolatban;
 • olyan tevékenység folytatása, amely zavarja vagy befolyásolja a Smaller Earth weboldalainak vagy alkalmazásainak teljesítményét.

Linkek

Szolgáltatásunk tartalmazhat olyan linkeket harmadik fél webhelyeire vagy szolgáltatásaira, amelyek nem a Smaller Earth tulajdonában vagy ellenőrzése alatt állnak.

A Smaller Earth-nek nincs befolyása a harmadik fél webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmára, adatvédelmi irányelveire vagy gyakorlataira és nem vállal felelősséget ezekért. Továbbá a felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Smaller Earth nem vállal felelősséget, sem közvetlenül, sem közvetve semmilyen olyan kárért vagy veszteségért, amelyet az ilyen tartalom, áruk vagy szolgáltatások okozhatnak, melyek elérhetőek ezek a linkeken.

Adatvédelmi Irányelvek

Adataidat az Adatvédelmi Szabályzatunknak (Privacy Policy) megfelelően használhatjuk és oszthatjuk meg.

Lemondások

A Smaller Earth semmiféle garanciát nem vállal, sem kifejezetten, sem hallgatólagosan e szolgáltatáshoz vagy bármely szolgáltatáshoz kapcsolódóan. Minden információ előzetes értesítés nélkül megváltozhat. Ön teljes felelősséget vállal a szolgáltatás igénybevételéért.

Abban az esetben, ha elégedetlen vagy a szolgáltatással vagy a tartalommal, az egyetlen jogorvoslat a szolgáltatás használatának megszüntetése.

Get in Touch