We’ve noticed you might be viewing our website from a different location. Visit your regional site for more relevant information and pricing.

Polityka prywatności

Ostatnia aktualizacja: 28 czerwca 2021

Polityka prywatności w innych językach:

CZ - DE - EN - ES - HU - PL - SK

Dziękujemy za korzystanie ze Smaller Earth lub odwiedzenie jednej z naszych stron internetowych/aplikacji mobilnych.

Smaller Earth podlega brytyjskiemu i unijnemu RODO (ogólne rozporządzenie o ochronie danych). Niniejsze rozporządzenie zapewnia, że przedsiębiorstwa przetwarzają Twoje dane osobowe z najwyższą poufnością i starannością. Stworzyliśmy naszą Politykę Prywatności, aby pomóc Ci zrozumieć, w jaki sposób wykorzystujemy dane, które nam udostępniasz, a także jakie są Twoje prawa. Niniejsza Polityka określa, dlaczego i jakie dane zbieramy, jak je zbieramy, jak długo są przechowywane i jak są przetwarzane. Wyjaśnia również, komu będziemy udostępniać Twoje dane oraz naszą podstawę prawną do obsługi Twoich danych.

Smaller Earth będzie przetwarzać Twoje dane w celu komunikacji oraz świadczenia usług. . Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub chcesz skorzystać ze swoich praw dotyczących danych przewidzianych w ogólnym rozporządzeniu o ochronie danych w Wielkiej Brytanii i UE, takich jak dostęp do danych, ich poprawianie i usuwanie, skontaktuj się za pośrednictwem danych kontaktowych w niniejszej polityce.

Prosimy o zwrócenie uwagi na fakt, iż::

  • jeśli aplikujesz do któregokolwiek z programów Smaller Earth w naszych biurach partnerskich (np. Camp Leaders, Camp Canada, Resort Leaders, Adventure China),
  • jeśli uczestniczysz w wydarzeniach organizowanych przez biura partnerskie Smaller Earth,
  • jeśli zdecydujesz się na udział w którymś z programów organizowanych przez Smaller Earth,

administratorem danych jest zawsze Smaller Earth Group Ltd.

W związku z tym, jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące przetwarzania danych, prosimy o kontakt z Grupą Smaller Earth, niezależnie od tego, gdzie podpisałeś/aś umowę.

Administratorem danych jest Smaller Earth Group Limited, Adres: Avenue Hq, 17 Mann Island, Liverpool, Anglia, L3 1BP Numer firmy: 06586570

Administrator danych ma siedzibę w Wielkiej Brytanii. Dla klientów zamieszkałych na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego transfer danych jest klasyfikowany jako transfer do państwa trzeciego. Podczas rejestracji prosimy o Twoją zgodę na ten proces. .

Jeśli zgłosisz się do programu Smaller Earth, poprosimy o szereg danych osobowych, często obejmujących wrażliwe dane osobowe. Aby zapewnić bezpieczeństwo tych informacji, regularnie szkolimy naszych pracowników i partnerów w zakresie bezpieczeństwa danych i prywatności. Nasze systemy technologiczne są chronione za pomocą silnych metod uwierzytelniania, a pracownicy mają dostęp tylko do tych danych, które są niezbędne do wykonywania ich roli zawodowej. Wszyscy nasi partnerzy wykorzystują dane wyłącznie do celów, które są przez nas określane a także na podstawie zobowiązań dotyczących prywatności i przetwarzania danych zgodnego z RODO. Twoje dane osobowe są przetwarzane, gdy:

  • kontaktujesz się z nami,
  • uczestniczysz w naszych prezentacjach,
  • zawierasz z nami umowę,
  • wypełnisz referencję dla uczestnika Smaller Earth,
  • jesteś wymieniony jako kontakt alarmowy dla uczestnika Smaller Earth,
  • subskrybujesz nasz newsletter,
  • odwiedzasz naszą stronę internetową i/lub aplikację,
  • odwiedzasz oficjalny profil społecznościowy Smaller Earth,
  • przekazujesz nam swoją opinię lub dodajesz recenzję,
  • bierzesz udział w konkursie, rozdaniu lub wygrywasz nagrodę
  • jesteś stroną goszczącą, przedstawicielem klientów, pracodawcą goszczącym lub partnerem organizacji goszczącej,
  • aplikujesz o pracę na pełny etat, w niepełnym wymiarze godzin lub na umowę zlecenie/o dzieło w Smaller Earth, w tym także na staże i praktyki zawodowe. Niniejsza polityka wyjaśnia, dlaczego przetwarzamy dane wymienione powyżej, jak je przechowujemy i komu są one udostępniane.
Twoje prawa dotyczące Twoich danych osobowych

Możesz skontaktować się z nami, aby zapytać, czy przechowujemy lub przetwarzamy jakiekolwiek Twoje dane osobowe. Jeśli tak jest, masz prawo do dostępu, sprostowania i ich usunięcia. Możesz również sprzeciwić się przetwarzaniu Twoich danych osobowych i poprosić o kopię w formie elektronicznej. Aby dowiedzieć się więcej o swoich prawach, zapoznaj się z artykułem 12-21 RODO UE i Wielkiej Brytanii. W przypadku pytań, próśb lub problemów związanych z przetwarzaniem danych prosimy o kontakt z naszym Inspektorem Ochrony Danych:

Andy Callender Numer telefonu: 1-866-803-7643 Adres e-mail: data@smallerearth.com Jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, możesz również poprosić o dostęp lub usunięcie danych w swoim profilu online za pośrednictwem sekcji Ustawienia w swojej aplikacji.

Jeśli masz problem z danymi osobowymi, uprzejmie prosimy o kontakt, a nasz zespół dołoży wszelkich starań, aby odpowiedzieć na Twoje zapytanie.

W razie potrzeby możesz złożyć skargę do odpowiednich organów ochrony danych. Twoje władze lokalne to:

ICO - Biuro Komisarza ds. Informacji - https://ico.org.uk Możesz również wszcząć proces sądowy w swoim rejonowym Sądzie Okręgowym lub w Sądzie Okręgowym w siedzibie Administratora Danych.

Przedstawiciel UE ds. ochrony danych Przedstawiciel UE Smaller Earth Group Limited w celu kontaktu z władzami i innych wniosków związanych z ochroną danych to: Campleaders Hungary Kft. 1051 Budapeszt, Vigyázó Ferenc utca 4. 3/1. WĘGRY Izabella Gyuricza data@smallerearth.com

Przetwarzanie danych podczas kontaktu z nami

Gdy kontaktujesz się z nami - za pośrednictwem poczty elektronicznej, czatu, telefonu, mediów społecznościowych, osobiście lub w jakiejkolwiek innej formie - możemy przetwarzać następujące dane osobowe: Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, płeć, data urodzenia, numer telefonu i Facebook ID (tylko dla kontaktu opartego na Facebooku). Ponadto dotyczy to również wszystkich danych osobowych, które możesz nam udostępnić podczas komunikacji z nami.

Wykorzystujemy te dane, aby skontaktować się z Tobą, odpowiedzieć na wszelkie pytania, prośby i udzielić Ci dalszych informacji. To przetwarzanie danych jest naszym prawnie uzasadnionym interesem w zakresie obsługi kontaktu. Usuwamy dane z naszych systemów CRM po 3 latach ostatniej interakcji. Dane na platformach komunikacyjnych (np. e-mail, Facebook, Whatsapp) są przechowywane przez czas nieokreślony.

Gdy kontaktujesz się z nami na Facebooku, Twoje dane z Facebooka przetwarzamy wspólnie z Facebook Inc. W pozostałych przypadkach dane te znajdują się w systemach naszego dostawcy rozwiązań technicznych (strona internetowa, e-mail itp.), który może mieć dostęp do Twoich danych. Nasze lokalne biura partnerskie mogą aktywnie przetwarzać przesłane przez Ciebie dane, gdy rozpatrują Twoją prośbę.

Przetwarzanie danych podczas prezentacji i wydarzeń

Możemy organizować webinary, spotkania na platformach internetowych i wydarzenia na żywo, w celu informowania potencjalnych kandydatów o programach Smaller Earth lub aby dostarczyć dodatkowe informacje naszym uczestnikom z podpisanymi umowami. Podczas tych wydarzeń będziemy monitorować listę uczestników, a podczas rejestracji możemy poprosić Cię o podanie:

  • imienia i nazwiska,
  • adres e-mail,
  • numer telefonu,
  • daty urodzenia,
  • nazwy Twojej uczelni lub szkoły,u
  • daty udziału w wydarzeniu,
  • nazwy wydarzenia, w którym uczestniczyłeś/aś.
  • Możemy również poznać Twoją
  • Płeć oraz podpis.

Jeśli zmienisz zdanie, możesz poprosić nas o natychmiastowe usunięcie Twoich danych lub możesz to zrobić później. Jeśli poprosisz nas później, usuniemy Twoje dane w ciągu 1 miesiąca od żądania. Jeśli wypełnisz formularz w formie papierowej podczas wydarzenia, ale nie skontaktujesz się z nami ponownie, będziemy przechowywać Twoje dane do końca sezonu turystycznego.

W sezonie możemy organizować webinaria na takie tematy jak targi pracy, rozmowy kwalifikacyjne, podróże, orientacja przed wyjazdem itp.. W przypadku spotkań online mamy dostęp do adresu e-mail i nazwy użytkownika. Dostawcy oprogramowania służącego do webinarów internetowych będą przechowywać dzienniki aktywności użytkowników. Szczegółowe informacje na temat ich przetwarzania danych można znaleźć na stronie internetowej dostawcy oprogramowania, z którego korzystasz, aby połączyć się z wydarzeniem online.

Dane o zdarzeniach znajdują się w systemach naszego dostawcy rozwiązań technicznych (strona internetowa, poczta e-mail itp.), który może mieć dostęp do tych danych, a także nasze lokalne biura partnerskie mogą aktywnie przetwarzać informacje w celu świadczenia usług Smaller Earth.

Przetwarzanie danych związanych z umową

Jeśli zawrzesz z nami umowę (np. podpiszesz Umowę uczestnictwa w Programie) będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe na różne sposoby. Poniższa sekcja opisuje, w jaki sposób postępujemy z Twoimi danymi w każdej z poniższych sytuacji: ● udział w programie, ● organizacja lotu, ● ubezpieczenie, ● kontakt z 24-godzinną infolinią, ● ryzyko związane z udostępnianiem danych krajom spoza UE/Wielkiej Brytanii ● szczegóły programu

Przetwarzanie danych związanych z udziałem w programie

Jeśli uczestniczysz w programie Smaller Earth, jesteśmy zobowiązani do udostępnienia niektórych Twoich danych osobowych zewnętrznym organizacjom partnerskim (np. campom, resortom i innym pracodawcom). Wykorzystujemy te dane również do celów rozliczeniowych.

Przetwarzanie poniższych jest przetwarzane w wyniku prawnego obowiązku (np. wystawianie faktur) lub w celu świadczenia usług wynikających z umowy..

Poniżej znajduje się lista typowych danych osobowych, które będziemy przetwarzać, w przypadku uczestnictwa w programie Smaller Earth;

Przetwarzane dane związane z umową::

  • Oceny oraz recenzje napisane przez i o stronach Fakt, że zgłosiłeś/aś się do naszego programu
  • Kraj pochodzenia
  • Dane dotyczące Twoich rejestrów karnych
  • Kraj i adres docelowy
  • Zaświadczenie o studiowaniu
  • Zdjęcie
  • Szczegóły dotyczące kieszonkowego
  • Sposób płatności, kwota i szczegóły płatności
  • Raport z rozmowy
  • Adres, adres tymczasowy
  • Szczegóły motywacji
  • Płeć
  • Imię i nazwisko
  • Rozmiar koszulki
  • Preferowany czas kontaktu
  • Dane w umowie
  • Referencje
  • Nazwa Skype
  • Data i miejsce urodzenia
  • Numer telefonu
  • Dane paszportowe
  • Imię i nazwisko osoby kontaktowej w nagłych wypadkach, wasza relacja, dane kontaktowe
  • Inne dane osobowe, które nam udostępniłeś/aś podczas rozmowy kwalifikacyjnej lub na piśmie
  • Dane osobowe zwykłe przetwarzamy na podstawie wiążącej nas umowy. Jednak niektóre z danych, takie jak historia medyczna czy

Informacje z rejestru karnego, są klasyfikowane jako dane wrażliwe. Przed przekazaniem nam tych danych poprosimy Cię o zgodę na przetwarzanie, przechowywanie i udostępnianie ich partnerskim organizacjom goszczącym.

Należy pamiętać, że nasze partnerskie organizacje goszczące wymagają tych informacji i w przypadku braku zgody nie będziemy w stanie zorganizować twojej podróży oraz udziału w programie.

Możemy również zapytać o Twoją religię i przekonania, aby zapewnić lepsze dopasowanie podczas naszego procesu rekrutacji. Jest to opcjonalne. Nie musisz odpowiadać na te pytania i możesz usunąć swoje odpowiedzi w dowolnym momencie.

Osoby trzecie, które otrzymają Twoje dane:

Przechowujemy Twoje dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych. Nasz dostawca rozwiązań technicznych może od czasu do czasu uzyskiwać dostęp do danych w niektórych sytuacjach, takich jak rozwiązywanie problemów. Nasze biura partnerskie w kraju, z którego aplikujesz, również mają dostęp do danych, aby świadczyć Ci zakontraktowane usługi.

Jeśli do swojej aplikacji dodasz wszystkie wymagane informacje, dokumenty, a następnie zostaną one przez nas zweryfikowane, status Twojej aplikacji może zmienić się na „Ready to Hire”. Na tym etapie udostępniamy Twoje dane zweryfikowanym potencjalnym pracodawcom i partnerom w programie wymiany, w którym uczestniczysz. Kiedy wysyłamy Ci aktualizacje, wiadomości, odbywa się to przez zewnętrznego dostawcę powiadomień. Przechowują oni Twoje imię i nazwisko, adres e-mail oraz samą wiadomość. Jeśli otrzymasz powiadomienie SMS, odbywa się to również przez zewnętrznego dostawcę, , który przechowuje Twój numer telefonu, imię i nazwisko oraz treść wiadomości.

Kiedy płacisz za usługi, dostawcy tych usług otrzymują szczegóły płatności: imię i nazwisko, numer rachunku bankowego lub numer karty kredytowej, nazwę użytkownika, sam fakt płatności, kwotę i datę przelewu. Możesz dowiedzieć się o przetwarzaniu ich danych w ich własnej polityce prywatności, która jest dostępna na stronach związanych z płatnościami wybranej metody płatności.

Twoje dane przechowujemy przez następujący czas:

Przetwarzamy i przechowujemy Twoje dane przez okres czasu na podstawie ciążącego na nas obowiązku prawnego:

  • Jeśli zarejestrowałeś/aś się na naszej stronie, ale nie wniosłeś/aś żadnych opłat i nie podpisałeś/aś umowy uczestnictwa w programie dokumenty w formie papierowej przechowujemy do końca sezonu wyjazdowego; informacje elektroniczne są przechowywane przez 3 lata od ostatniej aktywności.
  • Dane dotyczące płatności są przechowywane przez 7 lat.
  • Dane i dokumenty związane z umową są przechowywane przez 5 lat od podpisania umowy.
Przetwarzanie danych w przypadku organizacji lotu

W przypadku programów obejmujących loty, rezerwacje są obsługiwane przez biuro partnerskie Smaller Earth (Campleaders Hungary Kft.) przy użyciu Global Distribution Booking System (GDS).

W systemie rezerwacji lotów zapisujemy następujące informacje:

  • Imię i nazwisko
  • Data i miejsce urodzenia
  • Kraj pochodzenia
  • Adres
  • Miejsce docelowe
  • Dane karty dla osób często podróżujących
  • Dane paszportowe
  • Plan i rozkład lotu
  • Alergie pokarmowa
  • Informacje związane z transferem

Za Twoją zgodą dane mogą być udostępniane krajom spoza UE/Wielkiej Brytanii. Kraje, które otrzymają Twoje dane, zostaną szczegółowo opisane w opisie programu w dalszej części polityki.

Przetwarzanie danych związanych z ubezpieczeniem

Być może będziesz musiał skorzystać z ubezpieczenia, które zapewniamy w ramach programu. W takim przypadku udostępniamy partnerowi ubezpieczeniowemu następujące dane:

  • Imię i nazwisko
  • Data urodzenia
  • Kraj, w którym mieszkasz
  • Twój cel programu
  • E-mail
  • Daty kontraktu i podróży
Przetwarzanie danych podczas kontaktu z infolinią

Jeśli wyjeżdżasz z nami, możesz zadzwonić na naszą infolinię po godzinach pracy. Jeśli to zrobisz, połączenie może zostać odebrane przez firmę zewnętrzną, która pomaga nam w ustalaniu priorytetów sprawy. Rejestrują oni i udostępniają nam dane potrzebne do obsługi Twojego problemu:

  • Twoje imię i nazwisko
  • Data i godzina połączenia
  • Data urodzenia
  • Adres e-mail
  • Numer telefonu
  • Dane najbliższego krewnego/osoby do kontaktu w nagłych wypadkach Fakty i przedmiot wezwania
  • Dane zdrowotne
  • Dane dotyczące niekaralności

Przetwarzamy te informacje na podstawie zawartej z Tobą umowy. Rozmowa nie jest nagrywana, informacje, które udostępniasz, są rejestrowane w formie pisemnej, której używamy do rozwiązywania wszelkich problemów i udzielania wsparcia.

Przechowujemy te informacje do czasu zamknięcia sprawy, biorąc pod uwagę potencjalne skutki prawne. Może zaistnieć potrzeba udostępnienia szczegółów incydentu partnerowi, z którym zawarłeś umowę, lub sponsorowi wizy, ale tylko w celu rozwiązania problemu lub zgodnie z wymogami prawnymi.

Dane połączeń z infolinii przechowujemy w naszych systemach obsługiwanych przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może sporadycznie uzyskiwać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów).

O zagrożeniach związanych z udostępnianiem danych do krajów poza UE/Wielką Brytanią

Należy mieć świadomość, że przepisy dotyczące ochrony danych i prywatności w krajach spoza UE i Wielkiej Brytanii często działają inaczej. Nasi partnerzy przetwarzają Twoje dane z najwyższą starannością i poufnością, ale kraj hostingu może przeprowadzać inspekcje i ankiety odwiedzających na podstawie własnych praw.

Praktyki zapobiegania przestępczości, antyimigracyjne lub antyterrorystyczne w krajach przyjmujących są różne w każdym miejscu docelowym, a przeciętna osoba może mieć ograniczone informacje na temat szczegółów. Praktyki te często różnią się od norm, których doświadczasz w UE lub Wielkiej Brytanii. Na przykład kraje przyjmujące mogą sprawdzać twoje konto w mediach społecznościowych, mogą prosić o dostęp do twoich urządzeń elektronicznych, gdy wjeżdżasz do kraju lub mogą przeprowadzać inne działania naruszające prywatność.

Jeśli masz jakiekolwiek szczególne obawy dotyczące praktyk w zakresie prywatności w kraju goszczącym, przed złożeniem wniosku do programu Smaller Earth zapoznaj się z odpowiednimi informacjami. Informacje te można zwykle znaleźć na oficjalnych stronach rządowych.

Programy w Stanach Zjednoczonych Ameryki

Jeśli uczestniczysz w programie z siedzibą w USA, udostępnimy Twoje dane stronom trzecim w Stanach Zjednoczonych: sponsorom wizowym, którzy zweryfikują Twoje dane, potencjalnym pracodawcom, władzom związanym z procesem wizowym.

Camp Leaders Program dla osób jadących pierwszy raz

Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych dotyczących umowy ogólnej, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Stan cywilny
  • Dane dotyczące palenia i spożywania alkoholu
  • Fakt nielegalnego zażywania narkotyków
  • Zaświadczenie o studiowaniu lub umowa o pracę
  • Zaświadczenie o niekaralności
  • Szczegółowe informacje o ukończonych i trwających studiach wyższych Doświadczenie z dziećmi
  • Zainteresowania
  • Posiadanie prawa jazdy
  • Certyfikaty
  • Umiejętności
  • Fakt wcześniejszej wizyty w Izraelu
  • Dane dotyczące wcześniejszych spraw wizowych w USA
  • Przegląd poprzednich podróży
  • Doświadczenie zawodowe
  • Umiejętności językowe
  • Istnienie tatuażu lub piercingu
  • Dane związane z religią i ideologią
  • Nagranie wideo z Tobą
  • Dane wizowe

Program dla osób powracających

Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych dotyczących umowy ogólnej, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Stan cywilny
  • Dane dotyczące palenia i spożywania alkoholu
  • Fakt nielegalnego zażywania narkotyków
  • Zaświadczenie o studiowaniu
  • Zaświadczenie o niekaralności i
  • Szczegółowe informacje o ukończonych i trwających studiach wyższych Odniesienie do opieki nad dziećmi
  • Doświadczenie z dziećmi
  • Zainteresowania
  • Dowód statusu studenta
  • Posiadanie prawa jazdy
  • Umiejętności
  • Szczegóły wcześniejszego zatrudnienia w USA
  • Dane dotyczące wcześniejszych spraw wizowych w USA
  • Przegląd poprzednich podróży
  • Doświadczenie zawodowe
  • Dane dotyczące Twojej obecności w Internecie
  • Data dostępności
  • Istnienie tatuażu lub piercingu
  • Dane związane z religią i ideologią
  • Nagranie wideo z Tobą
  • Wiza

Au pair USA

Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych dotyczących umowy ogólnej, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Dane dotyczące palenia i spożywania alkoholu
  • Sprawdzenie polityki
  • Szczegółowe informacje o ukończonych i trwających studiach wyższych Referencje z opieki nad dziećmi
  • Doświadczenie z dziećmi
  • Posiadanie prawa jazdy
  • Certyfikaty
  • Umiejętności
  • Daty dostępności
  • Referencje odnośnie osobowości
  • Wiza

Resort Leaders Program Work and Travel

Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych dotyczących umowy ogólnej, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Stan cywilny
  • Dane dotyczące palenia i spożywania alkoholu
  • Fakt nielegalnego zażywania narkotyków
  • Zaświadczenie o studiowaniu
  • Zaświadczenie o niekaralności
  • Szczegółowe informacje o ukończonych i trwających studiach wyższych Zainteresowania
  • Zaświadczenie o studiowaniu
  • Posiadanie prawa jazdy
  • Umiejętności
  • Dane dotyczące wcześniejszych spraw wizowych w USA
  • Doświadczenie zawodowe
  • Dane dotyczące Twojej obecności w Internecie
  • Istnienie tatuażu lub piercingu
  • Nagranie wideo z Tobą
  • Wiza

Program Traineeship

Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych dotyczących umowy ogólnej, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Stan cywilny
  • Dane dotyczące palenia i spożywania alkoholu
  • Fakt nielegalnego zażywania narkotyków
  • Zaświadczenie o niekaralności
  • Szczegółowe informacje o ukończonych i trwających studiach wyższych Posiadanie prawa jazdy
  • Plan stażu
  • Certyfikaty
  • Umiejętności
  • Szczegóły wcześniejszego zatrudnienia w USA
  • Dane dotyczące wcześniejszych spraw wizowych w USA
  • Przegląd poprzednich podróży
  • Doświadczenie zawodowe
  • Dane dotyczące Twojej obecności w Internecie
  • Data dostępności
  • Istnienie tatuażu lub piercingu
  • Nagranie wideo z Tobą
  • Wiza

*Program Internship * Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych dotyczących umowy ogólnej, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Zaświadczenie o niekaralności
  • Szczegółowe informacje o ukończonych i trwających studiach wyższych Plan praktyk
  • Szczegóły wcześniejszego zatrudnienia w USA
  • Dane dotyczące wcześniejszych spraw wizowych w USA
  • CV
  • Wiza
Programy w Kanadzie Camp Canada
Camp Canada

Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych związanych z ogólną umową, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Stan cywilny
  • Dane dotyczące palenia i spożywania alkoholu
  • Fakt nielegalnego zażywania narkotyków
  • Placement Agreement
  • Zaświadczenie o niekaralności
  • Szczegóły dotyczące ukończonych i trwających studiów
  • Doświadczenie z dziećmi
  • Certyfikaty
  • Umiejętności
  • Fakt wcześniejszej wizyty w Izraelu
  • Zaświadczenie o studiowaniu do celów pozwolenia na pracę w Kanadzie
  • Dane dotyczące wcześniejszego pobytu w obcym kraju
  • Dane z poprzednich obozów letnich w USA/Kanadzie
  • Doświadczenie z kempingiem / aktywnościami na świeżym powietrzu
  • Doświadczenie zawodowe
  • Dane dotyczące pozwolenia na pracę
  • Umiejętności językowe
  • Dane dotyczące Twojej obecności w Internecie
  • Umiejętności pływania
  • Dane związane z religią i ideologią
  • Szczegóły wizy

Jeśli uczestniczysz w tym programie, udostępnimy Twoje dane stronom trzecim w Kanadzie.

Programy na Karaibach
Praktyki na Karaibach

Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych związanych z ogólną umową, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Fakt, czy podróżowałeś wcześniej na Karaiby oraz szczegóły pobytu
  • Job Offer
  • Stan cywilny
  • Dane dotyczące palenia i spożywania alkoholu
  • Fakt nielegalnego zażywania narkotyków
  • Legitymacja studencka
  • Zaświadczenie o niekaralności
  • Szczegóły dotyczące ukończonych i trwających studiów Zainteresowania
  • Posiadanie prawa jazdy
  • Certyfikaty
  • Umiejętności
  • Przegląd poprzednich podróży
  • Doświadczenie zawodowe
  • Zezwolenie na pracę
  • Fakt zmiany nazwiska (inny niż małżeństwo)
  • Dane dotyczące Twojej obecności w Internecie
  • Daty dostępności
  • Referencje
  • Istnienie tatuażu lub piercingu
  • Nagranie wideo z Tobą

Jeśli uczestniczysz w tym programie, możemy udostępniać Twoje dane stronom trzecim; Jamajka, Curaçao, Wspólnota Bahamów, Saint Lucia, Antigua i Barbuda, Grenada, Barbados, Meksyk, Belize, Wyspy Turks i Caicos, Haiti, Dominikana, Wspólnota św. Marcina, Federacja Świętego Krzysztofa i Nevis, Wspólnota Dominiki, Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Aruba, Bonair (Saba, Sint Eustatius).

Programy w Chinach
Adventure China

Oprócz danych zawartych w sekcji przetwarzania danych związanych z ogólną umową, podczas udziału w tym programie możemy również poprosić o następujące informacje:

  • Stan cywilny
  • Dane dotyczące palenia i spożywania alkoholu
  • Fakt nielegalnego zażywania narkotyków
  • Zaświadczenie o niekaralności
  • Szczegóły dotyczące ukończonych i trwających studiów Zainteresowania
  • Posiadanie prawa jazdy
  • Umiejętności
  • Dane o wcześniejszych doświadczeniach w pracy na koloniach w Chinach
  • Doświadczenie zawodowe
  • Dane dotyczące Twojej obecności w Internecie
  • Istnienie tatuażu lub piercingu
  • Szczegóły wizy

Jeśli weźmiesz udział w tym programie, udostępnimy Twoje dane stronom trzecim w Chińskiej Republice Ludowej.

Przetwarzanie danych, gdy udzielasz referencji naszym uczestnikom

Klienci, sponsorzy wizowi lub organy przetwarzające pozwolenia na pracę mogą poprosić Cię o przedstawienie referencji dla naszych uczestników. W takich przypadkach będziemy przechowywać pewne informacje o Tobie, które służą do weryfikacji wszelkich referencji. Do udziału w wybranym programie wymagane są referencje, a naszym prawnie uzasadnionym interesem jest przetwarzanie następujących danych:

  • Twoje imię i nazwisko
  • Numer telefonu
  • Relacja z wnioskodawcą
  • Czas trwania znajomości
  • Twoja opinia o wnioskodawcy

Przechowujemy Twoje dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych. Mogą sporadycznie uzyskiwać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych będą miały nasze biura partnerskie w kraju, z którego uczestnik zgłasza się do programu.

Aby ułatwić podróżowanie naszym uczestnikom, udostępniamy Twoje dane sponsorom wizowym, organom zajmującym się przetwarzaniem pozwoleń na pracę i potencjalnym pracodawcom. Organizacje te mogą mieć siedzibę w krajach spoza UE i Wielkiej Brytanii.

Po przesłaniu referencji poprosimy o zgodę na udostępnienie danych stronom, o których mowa powyżej. O zagrożeniach związanych z przesyłaniem danych można przeczytać w sekcji [LINK: O zagrożeniach związanych z udostępnianiem danych do krajów spoza UE/Wielkiej Brytanii].

Jeśli uczestnik nie wyjedzie z nami, przechowujemy te dane przez 3 lata, jeśli uczestnik podróżował z nami, dane pozostają przez 5 lat od ostatniego dnia kontraktu.

Przetwarzanie danych, gdy jesteś kontaktem w nagłych wypadkach

Uczestnik programu Smaller Earth może wskazać Ciebie jako osobę do kontaktu w nagłych wypadkach. Uczestnik przekaże nam Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, stopień relacji i dane kontaktowe. Zostaniesz powiadomiony e-mailem, jeśli zostaniesz dodany jako kontakt alarmowy. Przetwarzanie tych danych stanowi uzasadniony interes uczestnika dotyczący jego bezpieczeństwa osobistego.

Przechowujemy Twoje dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych. Mogą sporadycznie uzyskiwać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych będą miały nasze biura partnerskie w kraju, z którego uczestnik zgłasza się do programu.

Aby ułatwić podróżowanie naszym uczestnikom, udostępniamy Twoje dane sponsorom wizowym, organom zajmującym się przetwarzaniem pozwoleń na pracę i potencjalnym pracodawcom. Możesz poprosić nas o usunięcie Twoich danych, wysyłając e-mail na adres data@smallerearh.com. W takich przypadkach poinformujemy uczestnika o usunięciu.

Będziemy udostępniać Twoje dane organizacjom na podstawie kraju docelowego uczestników, który może znajdować się poza UE i Wielką Brytanią. O zagrożeniach związanych z przekazywaniem danych można przeczytać w sekcji [LINK: O zagrożeniach związanych z udostępnianiem danych do krajów spoza UE/Wielkiej Brytanii]

Jeśli uczestnik nie wyjedzie z nami, przechowujemy te dane przez 3 lata, jeśli uczestnik podróżował z nami, dane pozostają przez 5 lat od ostatniego dnia kontraktu.

Przetwarzanie danych odwiedzających witrynę

Gdy odwiedzasz witrynę Smaller Earth (w tym witryny programów, takie jak Camp Leaders, Adventure China itp.), nasze serwery rejestrują Twój adres IP i odcisk palca przeglądarki (browser fingerprint). Jest to potrzebne ze względów bezpieczeństwa cybernetycznego i leży w uzasadnionym interesie firmy. Pliki dziennika usuwamy po 1 miesiącu.

Przechowujemy Twój adres IP przez dłuższy czas, gdy logujesz się do swojego konta. Dzieje się tak również ze względów cyberbezpieczeństwa. Twój adres IP ostatniego logowania i aktualne adresy IP logowania są przechowywane, gdy masz aktywne konto. Leży to w naszym uzasadnionym interesie ze względu na cyberbezpieczeństwo. .

Ciasteczka

Cookies to niewielkie informacje w postaci niewielkiego pliku tekstowego, który jest umieszczany na urządzeniu użytkownika strony internetowej lub aplikacji. Pliki cookie przyspieszają i ułatwiają korzystanie ze strony internetowej lub aplikacji, przechowując dane w tle, na przykład dodając produkty do koszyka lub zapamiętując dane logowania na potrzeby przyszłych wizyt. Pliki cookie mogą być również wykorzystywane do monitorowania sposobu korzystania z witryny, na przykład, jakie strony są odwiedzane, skąd przybyli odwiedzający, co kliknęli itp. Używamy trzech różnych rodzajów plików cookie.

Niezbędne pliki cookie

Niezbędne pliki cookie zawierają Twoje preferencje dotyczące naszej witryny, takie jak język witryny. Nie prosimy na to o zgodę.

Marketingowe pliki cookie

Marketingowe pliki cookie pomagają nam dostarczać skuteczniejsze reklamy w naszej witrynie i aplikacjach. Na przykład możemy użyć pliku cookie, aby uniemożliwić Ci oglądanie tej samej reklamy zbyt wiele razy lub dostarczyć reklamę odpowiednią dla Ciebie o naszych programach Work and Travel. Marketingowe pliki cookie mogą nam również powiedzieć, ile razy kliknąłeś daną reklamę lub ile razy została ona wyświetlona.

Istnieją marketingowe pliki cookie, czyli Facebook Pixel, które łączą przeglądanie stron internetowych z mediami społecznościowymi. Jeśli zaakceptujesz te pliki cookie, informacje o Twojej wizycie zostaną udostępnione do Facebook Ireland Limited.

Prosimy o zgodę na umieszczanie marketingowych plików cookie podczas odwiedzania strony internetowej Smaller Earth.

Analityczne pliki cookie

Wreszcie mamy analityczne pliki cookie. Używamy Google Analytics jako naszego dostawcy analiz. Jeśli akceptujesz nasze analityczne pliki cookie, informacje o Twojej wizycie są udostępniane Google LLC. Analityczne pliki cookie pomagają nam śledzić, jak dobrze działają nasze witryny, aplikacje i usługi, np. szybkość ładowania lub częstotliwość awarii witryny lub aplikacji.

Mogą również śledzić dane odwiedzających, takie jak liczba odwiedzających, które otrzymujemy, które strony są przeglądane i ile razy są przeglądani. Prosimy o zgodę na umieszczenie tego pliku cookie przy pierwszej wizycie, w każdej chwili możesz zmienić swoje preferencje, klikając tutaj: [ LINK - ustawienia plików cookie pop-up ]

Kontrolowanie plików cookie

Odwiedzający witrynę mogą chcieć ograniczyć korzystanie z plików cookie lub uniemożliwić ich ustawienie. Większość powszechnie używanych przeglądarek zapewnia sposoby kontrolowania zachowania plików cookie. Zapoznaj się z sekcją pomocy w swojej przeglądarce, aby dowiedzieć się więcej o tym, jak to zrobić i zrozumieć dostępne opcje. Należy pamiętać, że jeśli pliki cookie są wyłączone podczas odwiedzania witryny Smaller Earth lub korzystania z jednej z naszych aplikacji, niektóre funkcje i usługi mogą nie działać zgodnie z przeznaczeniem.

Korzystanie z formularza kontaktowego

Kiedy korzystasz z formularza kontaktowego na naszej stronie internetowej, aby skontaktować się z nami, przetwarzamy Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu i inne dane osobowe, które udostępniasz w wiadomości. Przetwarzamy te dane przez okres, w którym rozpatrujemy Twoją prośbę. Przechowujemy dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może uzyskać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych będzie mieć również nasze biuro partnerskie w kraju, w którym się znajdujesz. Więcej informacji na temat przetwarzania przez nas danych kontaktowych można znaleźć w sekcji [ LINK - Przetwarzanie danych podczas kontaktu z nami].

Kiedy aplikujesz do naszych programów

Możesz zgłosić się bezpośrednio do naszych programów za pośrednictwem naszych stron internetowych. Jeśli to zrobisz, przetwarzamy Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, płeć, kraj pochodzenia, datę urodzenia. Robimy to, aby zarejestrować Twoje zgłoszenie do programu i przygotować umowę. Na późniejszym etapie, w ramach Twojego zgłoszenia będziemy potrzebować więcej danych, ze szczegółami przetwarzania możesz zapoznać się w sekcji [ LINK - Przetwarzanie danych związanych z umową ].

Przetwarzanie danych związanych z mediami społecznościowymi

Biura Smaller Earth i partnerów zarządzają wieloma stronami w mediach społecznościowych. Jeśli skontaktujesz się z nami za pośrednictwem usług przesyłania wiadomości na tych stronach lub w jakikolwiek inny sposób za pośrednictwem platformy mediów społecznościowych, przetwarzamy Twoją identyfikację w mediach społecznościowych oraz wszelkie dane, które nam udostępniasz. Robimy to, aby odpowiedzieć na Twoje zapytanie.

Powyższe prośby o kontakt przetwarzamy w oparciu o nasz uzasadniony interes. Nie rejestrujemy Twoich informacji w naszych systemach, jednak nie jest zależne od nas, w jaki sposób dostawca platformy mediów społecznościowych przetwarza Twoje dane. Prosimy o zapoznanie się z Polityką prywatności platformy mediów społecznościowych w tej sprawie!

Przetwarzamy wspólnie z Facebookiem (Facebook Ireland Limited 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland) dane użytkowników, którzy śledzą, lubią, udostępniają, odpowiadają na reklamy lub kontaktują się z nami na takich stronach mediów społecznościowych.

Kiedy wchodzisz w interakcję z naszymi treściami w mediach społecznościowych, a wydarzenie jest rejestrowane w systemie Facebook Page Insights, który obejmuje Twoje dane osobowe.

Podczas przetwarzania przetwarzamy informacje o Twoich działaniach. Obejmuje to przeglądanie naszej strony, publikacji, wideo, historii lub innych odpowiednich treści. Ponadto przetwarzamy:

Działania ludzi. Obejmuje to działania takie jak:

  • Przeglądanie strony, posta, wideo, historii lub innej treści powiązanej ze stroną Interakcja z historią
  • Obserwowanie lub anulowanie obserwowania strony
  • Polubienie lub odrzucenie strony lub posta
  • Polecanie strony w poście lub komentarzu
  • Komentowanie, udostępnianie lub reagowanie na post na Stronie (w tym rodzaj reakcji)
  • Ukrywanie posta na stronie lub zgłoszenie go jako spam
  • Najeżdżanie kursorem na link do strony, nazwę strony lub zdjęcie profilowe, aby zobaczyć podgląd zawartości strony
  • Kliknięcie witryny, numeru telefonu, przycisku Uzyskaj wskazówki lub innego przycisku na stronie
  • Wyświetlanie wydarzenia strony na ekranie, odpowiadanie na wydarzenie, w tym rodzaj reakcji, kliknięcie linku do biletów na wydarzenie
  • Rozpoczęcie komunikacji Messengera ze Stroną
  • Przeglądanie lub klikanie przedmiotów w sklepie strony

Informacje o działaniach, osobach podejmujących działania oraz używanych do nich przeglądarkach/aplikacjach, takie jak:

  • Data i godzina działania Kraj/miasto (oszacowane na podstawie adresu IP lub profilu użytkownika dla zalogowanych użytkowników)
  • Kod języka (z nagłówka http przeglądarki i/lub ustawienia języka)
  • Grupa wiekowa/płeć (z profilu użytkownika tylko dla zalogowanych użytkowników)
  • Poprzednio odwiedzona strona internetowa (z nagłówka http przeglądarki)
  • Czy działanie zostało wykonane z komputera lub urządzenia mobilnego (z klienta użytkownika przeglądarki lub atrybutów aplikacji)
  • ID użytkownika FB (tylko dla zalogowanych użytkowników)

Przetwarzanie tych danych z mediów społecznościowych jest uzasadnionym interesem firmy odpowiadającym obecności w mediach społecznościowych. Przetwarzamy te dane, o ile pozostajesz użytkownikiem Facebooka i wchodzisz w interakcję z naszymi stronami. Dane w Page Insights są obsługiwane przez nasze biura partnerskie.

O Facebook Lookalike i Custom Audiences

Facebook jest w stanie tworzyć przydatne profile odbiorców dla naszych działań reklamowych, korzystanie z tego jest naszym uzasadnionym interesem marketingowym. Profile te nie zawierają żadnych Twoich danych osobowych, ale mogą opierać się na Twoim profilu na Facebooku.

Facebook może wzbudzić Twoje zainteresowanie naszymi programami za pośrednictwem Facebook Pixel, gdy piszesz do nas w Messengerze lub dlatego, że przesyłamy dane kontaktowe naszych kandydatów. Na podstawie tych informacji Facebook może tworzyć nowe listy, tzw. „odbiorców” dla naszej kampanii targetingowej, co oznacza, że nasze reklamy dotrą do osób o podobnych zainteresowaniach jak Ty.

Jeśli nie jesteś użytkownikiem Facebooka, te systemy nie zrobią nic z Twoimi danymi, wszystko zostanie natychmiast odrzucone. Jeśli jesteś użytkownikiem Facebooka, analiza odbiorców łączy jedynie Twoje zainteresowania z naszym profilem odbiorców i nie będzie przetwarzać Twoich danych w żaden inny sposób. W szczególności nie kieruje do Ciebie nowych treści marketingowych, nie kontaktuje się z Tobą z jakimikolwiek ofertami i nie udostępnia Twoich danych osobom trzecim.

Przetwarzanie danych w zakresie newslettera, subskrypcji bloga

Możesz subskrybować biuletyn za pośrednictwem strony internetowej Smaller Earth.

Jeśli go subskrybujesz, prosimy o podanie Twojego imienia i adresu e-mail. Wykorzystujemy te dane do wysyłania biuletynów e-mailowych zawierających aktualizacje, wiadomości, oferty i ogólne treści dotyczące podróży.

W subskrypcji prosimy o zgodę. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie, klikając link rezygnacji z subskrypcji w wiadomościach e-mail. Jeśli nie zrezygnujesz, Twoje dane pozostaną na naszej liście mailingowej.

Przechowujemy dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może uzyskać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych ma również nasze biuro partnerskie w kraju, w którym preferujesz język

Wysyłamy nasze e-maile z zewnętrznym dostawcą usług pocztowych. Przechowują one Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, datę urodzenia, etap aplikacji, nazwę uczelni, datę rejestracji, status miejsca, centrum odpowiedzialności, datę ostatniego logowania, podetap, nazwę pracodawcy hosta, nazwę programu i status pobierania aplikacji.

Przetwarzanie danych dotyczących Twojej opinii

Po zakończeniu programu prosimy o opinię na temat otrzymanej usługi i doświadczenia z programu. Wystawienie opinii jest opcjonalne. Przetwarzanie tych danych leży w naszym uzasadnionym interesie dotyczącym reklamy i ulepszania naszych usług.

Jeśli przekażesz opinię, zajmiemy się Twoją opinią, oceną, zdjęciem profilowym, Twoim imieniem i inicjałem nazwiska. Jeżeli treść opinii jest akceptowalna do publikacji, ujawniamy ją na naszej stronie internetowej. W każdej chwili możesz poprosić o usunięcie tych danych, w przeciwnym razie przechowujemy je przez czas nieokreślony.

Przechowujemy dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może uzyskać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych będzie mieć również nasze biuro partnerskie, z którym zawarłeś umowę o świadczenie usługi programu.

Udostępnianie zdjęć i filmów

Cieszymy się, że udostępniasz zdjęcia i filmy dotyczące Twojej podróży ze Smaller Earth. Jeśli są to obrazy publiczne, możemy udostępnić je na naszych stronach w mediach społecznościowych. Te udostępnienia działają, o ile nie usuniesz oryginalnych postów.

Jeśli udostępniasz nam swoje zdjęcia, filmy bezpośrednio, przetwarzamy je tylko za Twoją zgodą. Jeśli wyrazisz na to zgodę, możemy opublikować je na naszych stronach lub stronach w mediach społecznościowych. Robimy to, aby informować szerszą publiczność o naszych programach i prowadzić ogólny marketing Przechowujemy dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może uzyskać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych ma nasze biuro partnerskie, w którym się zarejestrowałeś.

Jeśli są inne osoby, które można rozpoznać na Twoim zdjęciu lub filmie, upewnij się, że wiedzą, że udostępniasz to publicznie i uzyskaj na to ich zgodę. To Twoja odpowiedzialność.

Jeśli na naszych stronach internetowych lub stronach w mediach społecznościowych znajdziesz jakiekolwiek media, które pokazują Cię, ale nie chcesz, aby były wyświetlane, możesz w każdej chwili sprzeciwić się temu. W takim przypadku poinformuj nas o tym na adres e-mail data@smallerearth.com lub skontaktuj się z nami w inny sposób! Dziękujemy Ci!

Przetwarzanie danych o konkursie, konkursie lub nagrodzie

Jeśli bierzesz udział w konkursie lub rozdaniu, Smaller Earth, przetwarzamy niektóre Twoje dane osobowe, opierając się na naszym uzasadnionym interesie w reklamach naszych usług.

Przetwarzamy dane, aby powiadomić zwycięzcę, opublikować nazwisko zwycięzcy, przekazać nagrodę, wypełnić odpowiednie obowiązki podatkowe i pozostać w kontakcie ze zwycięzcą. Zajmujemy się Twoim imieniem i nazwiskiem, danymi teleadresowymi, faktem udziału w konkursie, rozdaniem lub nagrodą oraz wynikiem (faktem wygranej).

Nie przetwarzamy danych uczestników po zakończeniu, z wyjątkiem danych zwycięzców. Dane zwycięzców przechowujemy przez 7 lat po wydarzeniu.

Przechowujemy dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może uzyskać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych ma nasze biuro partnerskie, które zorganizowało losowanie.

Udostępnianie danych zwycięzców

Nagroda czasami obejmuje działania organizowane przez osoby trzecie. Aby móc zorganizować daną nagrodę dla zwycięzców, udostępniamy dane osobowe tym stronom trzecim. Proszę wziąć to pod uwagę przy składaniu wniosku.

O nagrywaniu zdjęć i filmów

Podczas losowania lub wręczania nagród możemy rejestrować zdjęcia lub filmy. Celem tych zapisów jest udokumentowanie zdarzenia, uzyskanie pewności i poinformowanie szerszej publiczności o programach Smaller Earth.

Nagrania te wykorzystujemy do publikowania filmów i artykułów na naszych stronach internetowych, w mediach społecznościowych i innych mediach. To jest nasz prawnie uzasadniony interes w reklamie.

Przechowujemy te nagrania przez czas nieokreślony, ale w każdej chwili możesz sprzeciwić się ich wykorzystaniu lub poprosić o ich usunięcie. Przechowujemy dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może uzyskać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych ma nasze biuro partnerskie, które zorganizowało losowanie.

Dalsze nagranywanie zdjęć i filmów zwycięzcy

Jeśli wygrasz konkurs lub nagrodę w konkursie Smaller Earth i wyrazisz na to zgodę, możemy tworzyć kolejne zdjęcia i filmy o Tobie.

Celem tego jest poinformowanie szerszej publiczności o programach Smaller Earth. W takim przypadku przetwarzamy Twoje imię i nazwisko, szczegóły nagrania, fakty dotyczące nagrody, wartość nagrody oraz zdjęcia i filmy o Tobie. Nagrania te przechowujemy i wykorzystujemy bezterminowo, ale w każdej chwili możesz wycofać swoją zgodę i poprosić o usunięcie odpowiednich danych.

Przechowujemy dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może uzyskać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Dostęp do danych ma nasze biuro partnerskie, które zorganizowało wydarzenie. Jeśli wyrazisz na to zgodę, możemy publikować nagrania i odpowiadające im informacje na naszych stronach internetowych, stronach mediów społecznościowych i innych mediach.

Przetwarzanie danych osobowych podmiotów goszczących, przedstawicieli klientów, pracodawców goszczących i partnerów organizacji goszczących

Podczas naszej współpracy z organizacjami goszczącymi możemy przetwarzać dane osobowe ich pracowników, przedstawicieli, partnerów, jeśli są oni zarejestrowani w naszym systemie zarządzania relacjami z klientami lub w inny sposób kontaktują się z nami. ja

Jeśli jesteś osobą należącą do powyższej kategorii, przetwarzamy Twoje imię i nazwisko, Twoje dane kontaktowe, Twoje obecne miejsce pracy, Twoje aktualne przydziały i poziomy uprawnień, które posiadasz w naszym systemie. Wykorzystujemy te dane podczas organizacji naszych programów i jest to wymagane do zawarcia umowy między organizacją goszczącą a nami.

Przechowujemy dane w naszych systemach, które są obsługiwane i utrzymywane przez naszego dostawcę rozwiązań technicznych, który może uzyskać dostęp do danych (np. w celu rozwiązywania problemów). Przechowujemy te dane bezterminowo. W każdej chwili możesz poprosić o usunięcie danych na następujący adres e-mail: data@smallerearth.com.

Przetwarzanie danych, gdy organizujemy Ci podróż służbową

Przetwarzamy następujące dane dotyczące zakwaterowania:

  • Data i miejsce urodzenia
  • Kraj pochodzenia
  • Miejsce docelowe
  • Czas pobytu

Jeśli organizujemy dla Ciebie loty, rezerwacje są obsługiwane przez biuro partnerskie Smaller Earth (Campleaders Hungary Kft.) przy użyciu Globalnego Systemu Rezerwacji Dystrybucji (GDS).

W systemie rezerwacji lotów zapisujemy następujące informacje:

  • Imię i nazwisko
  • Data i miejsce urodzenia
  • Kraj pochodzenia
  • Adres fizyczny w trakcie programu
  • Miejsce docelowe
  • Dane karty dla osób często podróżujących
  • Dane paszportowe
  • Plan i rozkład lotu
  • Alergia pokarmowa
  • Informacje związane z transferem
  • Udostępniamy dane do krajów spoza UE/Wielkiej Brytanii na podstawie Twojej zgody. Informacje dotyczące alergii pokarmowych przetwarzamy również za Twoją zgodą.

Dane dotyczące lotów przechowujemy w naszych systemach przez 5 lat.

Przetwarzanie danych w przypadku ubiegania się o pracę w Smaller Earth

Jeśli chcesz pracować dla Smaller Earth i aplikujesz na jedno z naszych wolnych stanowisk, przetwarzamy Twoje CV i inne dane osobowe, które nam udostępniasz.

Są to zazwyczaj: imię i nazwisko, data i miejsce urodzenia, dane kontaktowe, świadectwa szkolne, hobby, zainteresowania, doświadczenie zawodowe, umiejętności językowe, motywacja i zdjęcie.

Przetwarzamy te dane zgodnie z naszym uzasadnionym interesem w zatrudnianiu. Nie udostępniamy Twoich danych osobom trzecim. Wszystkie dane kandydatów usuniemy 6 miesięcy po dokonaniu selekcji i obsadzeniu stanowiska. Powodem tego okresu przechowywania jest nasz uzasadniony interes w obronie prawnej, w rzadkiej sytuacji każdy może wszcząć przeciwko nam sprawę o dyskryminację.

Get in Touch